Wij houden van industriële automatisering.

Sonepar Belgium Solutions & Services is gespecialiseerd in bedrijfsautomatisering en alles wat daarbij komt kijken. We gebruiken uitsluitend de nieuwste technieken om uw producten sneller, preciezer en veiliger te helpen produceren.

Als trouwe partner kunnen wij een merkbaar verschil maken bij de bouw van nieuwe installaties en de aanpassing van bestaande installaties. 

Het gevarieerde aanbod stelt ons in staat u een start-to-finish oplossing aan te bieden, van het ontwerp van elektrische schema’s over de programmering van PLC’s tot de elektrische stuurkast toe.

Sonepar Belgium Solutions & Services NV en Cebeo

CEBEO, dat net zoals Sonepar Belgium Solutions & Services NV tot de Sonepar Groep behoort, is gespecialiseerd in de distributie van elektrotechnisch materiaal, technische diensten en oplossingen voor de residentiële, tertiaire en industriële sector.

Een team dat houdt van industriële automatisering

Industriële automatisatie is een vak apart waar we bij Sonepar Belgium Solutions & Services NV echt van houden.

Wat ons betreft is dat een optelsom van vakkennis, motivatie, innovatief vermogen en teamgericht samenwerken. Als groep streven wij ernaar de verwachtingen van onze klant te overtreffen.

Onze focus ligt op individuele talenten, ervaring en ambitie van medewerkers. We dagen elkaar uit om beter te worden. 

Wil u graag deel uitmaken van dit team? Aarzel dan niet om u kandidaat te stellen.

Versterk uw positie in de markt met onze oplossingen. 
Wij helpen u graag verder.

Kortom: zoekt u een betrouwbare partner?
Dan kan u vertrouwen op Sonepar Belgium Solutions & Services.

Wij beschikken over een bijzondere expertise in factory automation, bijzonder binnen de machinebouw en daarnaast hebben wij een brede ervaring in diverse industriële sectoren.